آموزشگاه های شیرینی پزی می توانند دوره ها و مباحث متنوعی را برگزار کنند. اصول اولیه شیرینی پزی همانند آشنایی با مواد اولیه (آرد، شکر، تخممرغ، کره و ...) و تکنیک های پایه مثل همزدن، ورز دادن و پخت در آموزشگاه شیرینی پزی به هنرجویان آموزش داده می شوند. آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان جزء یکی از باسابقه ترین مراکز آموزشگاه شیرینی پزی در تهران فعالیت خود را آغاز نمودهاند و همچنان به بهبود کیفیت خدمات خود، هنرجویان متعددی از مدرک بین المللی شیرینی پزی و قنادی از این مجموعه دریافت می کنند.
آشنایی با دوره های تخصصی آموزشگاه شیرینی پزی
تهیه انواع شیرینی خشک و تر همانند شیرینی های سنتی (باقلوا، کلاچ، نان برنجی و ...) و شیرینی های مدرن (کاپکیک، مافین، ماکارون و ...) به صورت مجزا توسط مدرسین حرفهای در آموزشگاه شیرینی پزی و قنادی به هنرجویان تدریس می شوند. دوره تخصصی شکلاتسازی و تزئینات از دیگر مباحث اصلی است که توسط مربیان در آموزشگاه شیرینی پزی به هنرجویان پیشنهاد داده می شود چون با تکنیک های کار با شکلات و آموزش تزئین شیرینی ها با فوندانت، خامه و میوه آشنا می شوند.
در عین حال، در مراکز آموزشگاه شیرینی پزی و کیک پزی، شاهد برگزاری دوره تخصصی شیرینی خشک و نان پزی هستیم که آشنایی با نان های مختلف (نان سفید، نان سنگک، نان باگت و ...) را برای هنرآموزان فراهم می سازند. البته آشنایی با موارد مهم در رعایت نکات بهداشت و ایمنی همانند رعایت نکات بهداشتی در شیرینی پزی و آشنایی با اهمیت نگهداری مواد غذایی نیز توسط مربیان در آموزشگاه شیرینی پزی و قنادی به هنرجویان تدریس می شوند.
مدیریت و کسب و کار شامل عناوین راهاندازی کسب و کار شیرینی پزی و همچنین نحوه بازاریابی و فروش محصولات می شود که توسط مربیان حرفهای در آموزشگاه شیرینی پزی به شیوه تخصصی تدریس می گردد. در این صورت، هنرآموزان به سهولت می توانند با کلیه فنون و تکینیک های کسب و کار شیرینی پزی و قنادی آشنا شوند و به صورت تخصصی با کمترین بودجه حرفه خود را از ابتدا آغاز نمایند.
نشانی: تـهران، میـرداماد،جنب متـرو میـرداماد، خیابان پوری سلطانی(پگاه سابق) ،ده متری دوم،پلاک 4،واحد 3
تلفن:( ده خط پاسخگو )
021-91002010
021-22221208
021-22907769